Posted on

Dating tinder

Dating tinder Selv var hun på Tinder og Happn i cirka et år før hun møtte Dag. De fleste du gikk på date med, så du ikke mer enn én gang. Hva var det som. Christoffer Arnessen bruker Tinder i håp om å finne seg en kjæreste, men etter flere år på jakt og over dater er han litt lei. Espen Korsvik, som står bak datingselskapet Dating Adventure, mener det spesielt er to ting som setter rammen for et vellykket profilbilde. På ett år gikk Rune Hammerstad (27) på nærmere Tinder-dater. Nettdating åringen var litt negativt innstilt til denne formen for dating.

Selv var hun på Tinder og Happn i cirka et år før hun møtte Dag. De fleste du gikk på date med, så du ikke mer enn én gang. Hva var det som. Dating-begrepene du ikke vil bli utsatt for Snart kan du se hvem som har likt deg på Tinder – før du sveiper Zac Efron (28) fikk ingen match på Tinder.

Espen Korsvik, som står bak datingselskapet Dating Adventure, mener det spesielt er to ting som setter rammen for et vellykket profilbilde.

Espen Korsvik, som står bak datingselskapet Dating Adventure, mener det spesielt er to ting som setter rammen for et vellykket profilbilde. På ett år gikk Rune Hammerstad (27) på nærmere Tinder-dater. Nettdating åringen var litt negativt innstilt til denne formen for dating. Gjør hvert øyeblikk av singellivet til noe å huske. Tinder er mer enn en datingapp. Det er et kulturfenomen. Velkommen til #swipelife.

HAPPN , TINDER - Ida var Oslos mest populære på Happn. Nå har hun funnet kjærligheten

Dermed er dating på Tinder en relativt rolig affære – med mindre du har sveipet 90 % av de viste profilene til høyre og får tilsvarende respons tilbake.

På ett år gikk Rune Hammerstad (27) på nærmere Tinder-dater. Nettdating åringen var litt negativt innstilt til denne formen for dating. Gjør hvert øyeblikk av singellivet til noe å huske. Tinder er mer enn en datingapp. Det er et kulturfenomen. Velkommen til #swipelife.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail